Skip to main content

Logistiikkapalvelut

Teollisuuden luotettava kumppani.

Lue lisää

Helppoa lyhytaikaista varastointia

Luotettavasti ja ammattitaitoisesti toteutetut logistiikkapalvelut ovat olennainen osa suurteollisuusalueen sujuvaa arkea. Koukkukuljetus tuntee asiakkaidensa prosessit, hallitsee erilaiset työskentelytavat ja tarvittaessa kehittää uusia ratkaisuja.

Logistiikkapalveluihimme kuuluvat muun muassa raaka-ainekonttien purku, näytteidenotto, varastointi, raaka-ainesiirrot varastosta prosessiin, varastokirjanpito sekä varastokarttojen ylläpito. Teemme lisäksi sisäisiä raaka-ainesiirtoja tehdasalueella ja hoidamme tehtaiden välisiä kuljetuksia.

Koukkukuljetuksen tarjoama varastohotelli on asiakkaalle helppo ja edullinen vaihtoehto lyhytaikaiseen varastointiin. Asiakas saa meiltä myös joko kaluston tai henkilöstön tai molemmat hoitamaan esimerkiksi tavaroiden vastaanoton. Palvelumme skaalautuvat sen mukaan, tarvitseeko asiakas palvelun yksittäisen lavan siirtoon tai kokonaisen laivan raaka-ainekuorman purkamiseen. Peruskaluston lisäksi käytössämme on monipuolinen erikoiskalusto, josta esimerkkinä muovipinnoitetut haponkestävät lavat. Tarvittaessa kehitämme myös uutta erikoiskalustoa erilaisiin asiakastarpeisiin.

Vuodesta 2015 alkaen olemme vastanneet myös Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsevan teol- lisuusjätealueen läjityksestä ja rakentamisesta.

Kaiken tekemisen lähtökohtana yhtiössämme on turvallisuus, minkä lisäksi noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää.

Ota yhteyttä