Skip to main content
AjankohtaistaTiedote

Kesätyöpaikat 2024, haku avoinna

Etsimme Kokkolan suurteollisuusalueelle

KESÄLOMASIJAISIKSI KUORMA-AUTON JA TYÖKONEENKULJETTAJIA SEKÄ APUTYÖMIEHIÄ

 

Oletko positiivisen elämänasenteen omaava työtä pelkäämätön kokenut tai vastavalmistunut koneenkuljettaja/opiskelija tai kiinnostunut aputyömiehen (mm. näytteenottaja) työtehtävistä?

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Eduksi luemme kokemuksen koneenkuljettajan työstä tai koulutuksen kautta saadun ammattitaidon. Lisäksi tunnistat itsestäsi oma-aloitteisuuden, asiakaspalveluhenkisyyden ja vastuullisuuden.

Tarjoamme ajanmukaiset ja työtehtäviin soveltuvat koneet ja laitteet sekä vahvan yrityksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen + Infra-alan TES:n mukaisen palkan. Konekalustoomme sisältyy mm. pyöräkuormaajat, kurottajat, kaivinkoneet ja kuorma-autot.

Työt alkavat joustavasti toukokuun aikana ja kesto sopimuksen mukaan elo-syyskuulle. Osassa työtehtäviä on mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen kesän jälkeen. Perehdytämme kaikki valitut henkilöt ja annamme tarvittavan koulutuksen, josta iso osa tapahtuu työssä oppimalla.

Kiinnostaisiko liittyä joukkoon? Jos vastasit kyllä, niin odotamme hakemustasi 10.3.2024 mennessä, hakemuksen voit jättää tästä https://koukkukuljetus.jobilla.com. Lisätietoja 26.2.2024 jälkeen Ari Sorolalta p. 040 4181390 / @ ari.sorola@koukkukuljetus.fi